Kırmızı biberin Anayurdu Kahramanmaraş’tan özel olarak temin ettiğimiz yeni mahsul acı toz kırmızı biberler, kendimize has özel baharat karışımı formülümüz ile harmanlanır ve geleneksel fermantasyon işlemine tabi tutularak imalatı yapılır.
Yöremizdeki Yerli Besi Danaların Etleri ile Antrikot ve Biftek ilave edilerek, baharat ile etlerin karışım işlemi sağlanır. İmalat sürecinin, baharatlanmış eti kıyma aşamasında, lezzet vermesi için belirli miktarda tane Sarımsak ilave edilir.
Tane Taşköprü sarımsaklarının doğal lezzetini ve yurdumuzun diğer bölgelerinden temin ettiğimiz baharat çeşitlerimizle harmanlayarak az acılı sucuk severler için yılların vermiş olduğu birikim ve tecrübeyle kalitemizi ve lezzetimizi koruyarak geleneksel imalatımıza devam etmekteyiz.
Az Acılı Sarımsaklı Sucuk Severler
Acı toz kırmızı biberli ve tane sarımsak ilaveli, baharat şöleni ile hazırlanan dana etleriyle beraber fermantasyon işlemine tabi tutarak imal ettiğimiz bu geleneksel fermente sucuğumuzun lezzetini, sofralarınızda afiyetle tadıp, güvenle tüketebilirsiniz.
Az Acılı Sarımsaklı Fermente Sucuklarımız
“Kültür İçermez”
”Gluten İçermez”
”Renklendirici (Karmin) İçermez”
“Sakadat İçermez”
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.